2017. május 14., vasárnap

Második rész a célegyenesben: VÉRVÖRÖS RÓZSASZIRMOK

Ezt komolyan nem hiszem el! :) Kaptam újabb visszajelzéseket, és olyanokat, amiktől tátva maradt a szám. Én imádom a történetemet, és azért jelentettem meg, mert úgy gondoltam, hogy esetleg mások számára is érdekes/szórakoztató lehet. De azt csak a vágyálmaimban mertem volna remélni, hogy "letehetetlennek" minősítik, ráadásul többen is. Igen, számomra tényleg letehetetlen. Nem is "tettem le", amióta anno nekiestem az első rész újbóli kipofozásának, de hogy másoknak sem sikerül... Hát, mi tagadás, még szokni kell ezt az érzést. Nem is igazán tudok mit mondani a méltató szavakra, inkább csak bőszen ismételgetem, hogy"köszönöm", miközben magamban irulok-pirulok, vagy éppen elérzékenyülve törölgetem a könnyeimet. És tényleg köszönöm. Minden egyes olvasónak, aki bizalmat szavazott nekem, mint elsőkönyves szerzőnek, és elmerült a Kavargó Rózsaszirmok világában. 

Imádom a folytatásról érdeklődőket. Talán őket imádom a legjobban, mert ez azt jelzi, hogy valóban érdekli őket a történet, és képes voltam valami olyat nyújtani a számukra, ami megmozgatta a fantáziájukat és böködi a kíváncsiságukat. Ezek azt bizonyítják számomra, hogy a Kavargó Rózsaszirmok, mint első kötet, megtette azt, amit egy regénysorozat első kötetének meg kell tudni tennie: beszippantotta az olvasót, hogy az még többet és többet akarjon. Én pedig nem leszek szűkmarkú. Ó, Kedveskéim! El sem tudjátok képzelni, milyen érzelmi hullámvasutat tartogatok a számotokra... :D Ami a második részben garantált: 

  • Igazi, perzselő, szenvedélyes szerelem 
  • Még több erotika, abból a szeretkezős fajtából 
  • Egy nagy adag csatajelenet, csak, hogy Catherine kibontakozhasson ;)
  • Visszatérő- és új szereplők, akik felforgatnak mindent 
  • A már megszokott humor újratöltve 
  • Kiderülő titkok, és újabb felfedezésre váró rejtélyek  
  • Könnyek... sok-sok könny... (100-as zsepivel elő!)
  • És egy olyan nem várt fordulat, hogy az agyatokat eldobjátok... :D 


Végezetül pedig megosztom veletek a második rész fülszövegét. Vigyázat, SPOILER! Csak azoknak ajánlom az elolvasást, akik már VÉGEZTEK a Kavargó Rózsaszirmokkal. 
(A képen a borító egy részletét láthatjátok. Szerintem eléggé sokatmondó, akárcsak a cím...)


Írással kapcsolatos dolgok, amiken kiakadok

Valamilyen különös okból kifolyólag ihletet kaptam ahhoz, hogy elkészítsek egy tíz pontból álló listát, amiben azt taglalom, hogy melyek a...