2017. október 3., kedd

Miért tartom 3000 forint alatt a Vérvörös Rózsaszirmok árát?

Kedves Szirmik! 

Örömmel tudatom veletek, hogy tegnap végre megérkezett hozzám a Kavargó Rózsaszirmok
folytatása, avagy a Rózsaszirmok sorozat második része. Egy hatalmas dobozban hozta a 24H futárszolgálat, a nyomdai kivitelezésért pedig az Europrinting Kft.-nek tartozom köszönettel, mert gyönyörű munkát végeztek. A könyv jó kis testes lett, B/5-ös méretet választottam ugyanis, mivel így kevesebb oldalszámmal kellett kalkulálnom, ami azt jelenti, hogy *taps és üdvrivalgás* olcsóbb lesz a könyv nektek is, nekem is.

És, hogy ne mondjátok azt, hogy füllentek, a Vérvörös Rózsaszirmok majdhogynem duplája a Kavargó Rózsaszirmoknak - már ami a karakterszámot illeti - mégis mindössze 2990 forintba kerül, míg az UGK kiadónál megvásárolható Kavargó Rózsaszirmok (ami jóval kisebb) 3500 forint. 
Ha ti ezt sokalljátok (mert én igen) akkor rendelhettek tőlem BŐVÍTETT Kavargó Rózsaszirmokat, ami szintén az Europrinting Kft. jóvoltából készült el, és - kapaszkodjatok meg - a bővített verzió 2490 forintba kerül a 3500 forintos (bővítetlen? lol) verzióval szemben. 

A különleges karácsonyi akciónak köszönhetően pedig az, aki egyszerre rendeli meg a két könyvet, csupán 4600 forintot kell előkotorjon a bukszájából, ami szerintem két ilyen terjedelmű regényért nem annyira sok pénz, és még a postázás is olcsóbb, mint korábban. 

Már a kezdetektől fogva az volt a célom, hogy minél olcsóbbá tegyem a könyvet számotokra, mivel nekem sem így, sem úgy nincs igazán hasznom ebből az egész könyvkiadás bizniszből, így mondhatni érdekemmé vált, hogy minél alacsonyabb áron juthassatok hozzá. Minél olcsóbb, annál többen megveszitek és annál többen olvassátok, ugyebár, úgyhogy akkora árat próbálok belőni, hogy nullára kijöhessek. Ez az UGK-nál nem ment, mivel náluk még a munkafolyamatok is pénzbe kerültek és a könyvön is kvázi pár forint hasznom volt (talán 200?), így van egy jó kis deficitem, de betudom tanulópénznek. 

Szóval, immár olcsóbban és bővített verzióban juthattok hozzá a Kavargó Rózsaszirmokhoz és bezsebelhetitek magatoknak az újonnan megjelent Vérvörös Rózsaszirmokat is. 

Ha rendelni szeretnétek, megtehetitek az mgbrownofficial@gmail.com e-mail címen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írással kapcsolatos dolgok, amiken kiakadok

Valamilyen különös okból kifolyólag ihletet kaptam ahhoz, hogy elkészítsek egy tíz pontból álló listát, amiben azt taglalom, hogy melyek a...