2016. december 1., csütörtök

Ráfüggtem a PS-re


Merész

Ismét elérkeztem egy szexjelenethez, ami merészebb lesz, mint a tőlem megszokottak. Esküszöm az égre, hogy belepirultam és csak úgy merem leírni, ha nem nézek oda. Jaj! 

Nem is írok több mindent, szerintem ez a fej mindent elárul...

Irulok-pirulok-kuncogok...

2016. november 30., szerda

Pozitív szavak

Sziasztok, Szirmik! 

Képzeljétek! Barátnőm - akit eddig nagyrészt kihagytam az egészből - tegnap elolvasta a regényem első fejezetét, és azt a megállapítást tette, hogy "különleges", "nem szokványos" és "biztosan sok mindenkinek tetszeni fog". Hát, lehet ennél szebben kezdeni a napot? :) 

Mondhatnám, hogy "jaj, a barátnőm úgyis csak pozitívan fog nyilatkozni", de nem így van. A borítómat például úgy szedte darabokra, és fikázta szarrá, hogy meg sem tudtam nyikkanni. 

Szóval, még mindig azon eszem az idegem, hogy mi legyen a borítóval, de örömhír, hogy legalább magával a szöveggel kapcsolatban nem kell fájjon a fejem - legalábbis, annyira nem, mintha még egyszer ennyire fájna. :D

Szép napot, szirmik! 

2016. november 29., kedd

Második rész

Előre is elnézést kérek, ha lesznek elgépeléseim, új a laptopom és nincs annyi időm, hogy visszaolvassam, amit írtam, szóval bocsánat az esetleges hibákért.

És, hogy miért nincs időm visszaolvasni? Hát, többnyire azért, mert nem csinálok magamnak. :D Annyira rá vagyok függve a második részre, hogy jóformán ki sem bújtam a szobámból már napok óta. 

És, hogy mit érdemes róla tudni nagy vonalakban? 

Először is, jóval sötétebb lesz, mint az első rész. És, amikor azt mondom, hogy jóval sötétebb, akkor azt komolyan is gondolom. :D Több vér, több dráma, több szenvedés, mindenből, több és jóval mélyebb. Azt is mondhatnám, hogy bedobom a mély vízbe Catherine-t. 

És, hogy mivel lesz még sokkal több benne? PAM-PAM-PAM (Szerintem könnyedén kitalálható). SZEX! Sok-sok szex. Hogy miért? Az ok egészen egyszerű. Annyira rákattant a környezet a témára, hogy kedvezni szeretnék nekik. Mert hát (igen, ezt ilyen kis falusias stílusban kezdtem) tehetném azt, hogy csak szépen utalgatok, meg stb., de az kinek a fantáziáját mozgatná meg? :D Igazából, imádok ilyet írni... Basszus, a vége tényleg az lesz, hogy írok egy szex-könyvet. 

Na, jó, azért nem... De a szexualitás fontos. És, ha ezzel meg lehet fogni az olvasókat, hát nem leszek szűkmarkú. Ugyanakkor, senki ne higgye azt, hogy azon nyomban megkapja a pikáns jeleneteket. Kifejezetten sok ideig húzom a kedves olvasók agyát. Sokkal-sokkal több ideig, mint az első részben. 

Hogy miért? MERT CSAK! 

Így sokkal izgalmasabb. Még nekem is. :) 

Komolyan, imádom visszaolvasni... De írni sem kevésbé. 

És, hogy ez az új laptop milyen álom *.* Pedig, a másik még csak két éves lesz karácsonykor. De hát ez van, kinyírtam. 

És, mivel még nem sikerült word-öt lopnom juuuuuuuj - no para, a másikon eredeti, szóval egyszer már fizettem érte, na - ezért még biztosan üzemben marad a régi. Még úgy is, hogy ki kell póckolni a képernyőt, mert letört. De, legalább működik. Egyelőre....

Ez a poszt most eléggé összeszedetlen, csapongó, és nem íróhoz méltó lett. De, na! Van ilyen is. 

Végül is, én is csak ember lennék, vagy mifene. :P 

2016. november 28., hétfő

2016. november 27., vasárnap

Book no. 2

Hát, ez a nap is elérkezett. Amellett, hogy ma három posztot is fellöktem a blogra és még a social médiára is fordítottam egy kis figyelmet, befejeztem a Kavargó Rózsaszirmok ellenőrzését. Most már tényleg elmondhatom, hogy én minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy egy (remélhetőleg) hibátlan könyvet tárjak az olvasók elé. 

Mivel azonban még csak késő délutánra jár az idő, úgy döntöttem, hogy elkezdem a második kötet ellenőrzését, meg úgy kompletten az előtördelését, miegymást. Hosszú és keserves útnak nézek elébe újfent, de a fenébe is, minden percét élvezem... :D 

A bőség zavara

Van három borítótervem, amire pontosan ugyanannyi szavazat érkezett eddig. Hmmm... nem valami egyszerű döntés... Azt hiszem, ezúttal anyára fogok hallgatni és a pirosra szavazok. :)


Írással kapcsolatos dolgok, amiken kiakadok

Valamilyen különös okból kifolyólag ihletet kaptam ahhoz, hogy elkészítsek egy tíz pontból álló listát, amiben azt taglalom, hogy melyek a...